Γλυκόξινη σάλτσα

glykoksini saltsa

Υλικά

3 κουταλιές πελτέ ντομάτας
60 ml νερό
40 ml χυμό ανανά
1 κουταλιά άνθος αραβοσίτου
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές ξύδι
3 1/2 κουταλιές ζάχαρη
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.

tip συνταγής

Μπορείτε να τη συνοδέψετε με spring rolls (ανοιξιάτικα ρολά).