Κοτόπουλο με γλυκοπατάτες slow cooker

kotopoulo me glykopatata

Υλικά

4 μπούτια κοτόπουλου
150 γρ. γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
60 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
4 μεγάλα κρεμμύδια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο
240 ml λευκό κρασί
1 κουταλάκι αποξηραμένο δεντρολίβανο
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο slow cooker( κατά προτίμηση σε συσκευή 6 λίτρων) και ανακατεύουμε καλά. Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε στη χαμηλή σκάλα για 5-6 ώρες, μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και να ψηθεί το κοτόπουλο. Πριν σερβίρουμε αν θέλουμε αφαιρούμε τα κόκαλα από το κοτόπουλο.