Κοτόπουλο με σπαράγγια και πέννες

kotopoylo me sparaggia kai penes

Υλικά

400 γρ. στήθη κοτόπουλου
250 γρ. πέννες ολικής άλεσης
320 γρ. σπαράγγια
15 ντοματίνια
30 γρ. κατσικίσιο τυρί
1 κουταλιά παρμεζάνα
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente. Σε μια άλλη κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα σπαράγγια (αφού τα έχουμε πλύνει και καθαρίσει) και τ΄αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Παίρνουμε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο για περίπου 7 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση τα βάζουμε στο τηγάνι και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Βάζουμε σε ένα μεγάλο σκεύος τις πέννες, το μείγμα του κοτόπουλου και τα σπαράγγια και τ’ανακατεύουμε ομοιόμορφα. Σερβίρουμε σε πιατέλα με τριμμένο κατσικίσιο τυρί και παρμεζάνα.