Ομελέτα με μανιτάρια

omeleta me manitaria

Υλικά

4 αυγά
50 ml γαλά
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. μανιτάρια
λίγο μαïντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια σε φετάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν καλά. Στη συνέχεια χτυπάμε καλά τ’αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το μαιντανό και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα μανιτάρια και ψήνουμε από τη μια μεριά μέχρι να ροδίσει. Με προσοχή γυρίζουμε την ομελέτα για να ψηθεί και από την άλλη μεριά. Όταν ετοιμαστεί τη διπλώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.

tip συνταγής

Αν θέλετε πριν διπλώσετε και σερβίρετε την ομελέτα μπορείτε να προσθέσετε κάποιο τυρί της αρεσκείας σας.