Σαρδέλες σε αμπελόφυλλα αρωματισμένες με θυμάρι

sardeles me ampelofylla

Υλικά

20 σαρδέλες καθαρισμένες
40 αμπελόφυλλα
20 κλωναράκια θυμάρι
χυμός από 1 λεμόνι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Παίρνουμε τις σαρδέλες και γεμίζουμε την κάθε μία με ένα κλωναράκι θυμάρι. Βάζουμε τα αμπελόφυλλα σε ζεύγη έτσι ώστε να έχουμε 2 για κάθε σαρδέλα και τις τυλίγουμε με τέτοιο τρόπο που να εξέχουν το κεφάλι και η ουρά. Τις αλείφουμε με λαδολέμονο και τις ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 8-10 λεπτά γυρίζοντας συχνά.