Σπαγγέτι με ντοματίνια και μοτσαρέλα

Spaghetti

Υλικά

500 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. μοτσαρέλα
700 γρ. ντοματίνια
50 γρ. φρέσκο βασιλικό
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε δύο λίτρα νερό και αλάτι  και τ’αφήνουμε να βράσουν. Όταν αρχίσει και βράζει το νερό, προσθέτετε τη μια κουταλιά ελαιόλαδο και τα σπαγγέτι. Όσο θα βράζουν, κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, αλατίζουμε και τ’αφήνουμε να ψηθούν για 7-10 λεπτά, μέχρι τα ντοματίνια μας να μαλακώσουν αλλά να εξακολουθούν να διατηρούν το σχήμα τους. Μόλις ετοιμαστούν τα σπαγγέτι μας τα προσθέτουμε στο τηγάνι και τ΄ανακατεύουμε καλά με την σάλτσα μας σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 λεπτό ακόμη. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το βασιλικό και σερβίρουμε αμέσως.