Ψαρονέφρι στη σχάρα

psaronefri

Υλικά

6 κομμάτια ψαρονέφρι
100 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια σε φέτες
60 ml worcestershire (γούστερ) σως
1 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το λάδι, τα κρεμμύδια, τη γούστερ σως, τη ρίγανη, το πιπέρι, το αλάτι και τέλος τα 6 κομμάτια ψαρονέφρι (αφού πρώτα τα έχουμε χαράξει κάθετα). Τ’ανακατεύουμε όλα μαζί και τ’αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 5 ώρες. Τα ψήνουμε στο μπάρμπεκιου ή στο ηλεκτρικό grill μέχρι να ψηθούν και να κοκκινίσουν. Τα κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε ζεστά.

tip συνταγής

Μπορείτε να σερβίρετε το ψαρονέφρι μαζί με σαλάτα, ρύζι ή ψητά λαχανικά.