Fudge σοκολάτας με ρούμι και μακαντάμια

choco fudge

Υλικά

500 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
300 γρ μακαντάμια
340 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές μαύρο ρούμι

Εκτέλεση Συνταγής

Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τη σοκολάτα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας συχνά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μακαντάμια με το ρούμι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψάκι (20Χ 40 εκ. κατά προτίμηση) στο οποίο έχουμε βάλει προηγουμένως λαδόκολα. Το αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 3 ώρες, το βγάζουμε, κόβουμε σε μικρά κομματάκια και σερβίρουμε.

tip συνταγής

1) Γίνονται περίπου 25 κομμάτια.
2) Προσοχή μη λιώνετε τη σοκολάτα σε υψηλή θερμοκρασία γιατί θα σας καεί.