Μοσχαρίσια σουβλάκια με λαχανικά

soyblakia me mosxari kai laxanika

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο
10 μικρά μανιτάρια στρόγγυλα
12 ντοματίνια
2 κρεμμύδια
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
λιγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ξυλάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση Συνταγής

Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια κόβουμε και τα υπόλοιπα υλικά σε κομμάτια. Τα περνάμε όλα μαζί στα ξυλάκια, εναλλάξ το κρέας με τα λαχανικά. Ανάβουμε το μπάρμπεκιου ή το ηλεκτρικό grill και ψήνουμε τα σουβλάκια γυρίζοντας τα κατά διαστήματα για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.